Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT DUR DURAK BİLMEDİK, ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

BAŞKAN CANPOLAT DUR DURAK BİLMEDİK, ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ
REKLAM ALANI
04.01.2022
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT DUR DURAK BİLMEDİK, ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Haliliye Belediye Meclisi Ocak ayı Meclis Toplantısının ilk birleşimi gerçekleştirildi. Mecliste konuşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “2021 yılında dur durak bilmedik, 2022 yılında da canımızla, bedenimizle, canı gönülden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediye Meclisi 2021 Ocak ayı 1’inci Toplantısı, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi Meclis Toplantı Salonunda Başkan Mehmet Canpolat’ın başkanlığında toplandı. Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. Toplantının açılışına konuşan Başkan Mehmet Canpolat, “2022’nin ilk meclis birleşiminde değerli meclis üyelerimizle toplandık. Ben buradan Haliliye ilçemizin, Haliliye sakinlerimizin her türlü menfaatleri çerçevesinde değerli katkılarından dolayı meclis üyelerimize ve belediye çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları güvenden dolayı, teveccühten dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Bu güvene ve teveccühe layık olmak adına bizler de elimizden geldiği kadarıyla canımızla, bedenimizle, canla başla ve şuanda da canı gönülden çalışmalarımıza devam ettiğimizi ifade ederim. Kararlarımız şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Konuşmasının devamında 2021 yılında yapılan çalışmalara ilişkinde bilgiler veren Başkan Mehmet Canpolat, 2021’in hizmetlerle dolu bir yıl olduğunun altını çizdi. Başkan Canpolat, “2021 yılında Haliliye Belediyesi olarak dur durak bilmedik. Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde sürdürdük. Temellerini attığımız, şuan da bitmek üzere olan Karşıyaka, Sancaktar, Ahmet Yesevi Mahallemizdeki semt pazarı yerleri ve devam eden Millet Bahçesi ile 200 dönüm üzerinde yeni yapmış olduğumuz 33 park olmak üzere 7/24 çalışma esasına dahil olarak çalışmalarımızı sürdürdük” diye konuştu.Bir 10 kişi ve iç mekan görseli olabilir

HALİLİYELİ ÖĞRENCİLERE TARİHİ DEĞERLER TANITILACAK
Öte yandan, Meclis gündeminde yer alan “Haliliye’de öğrenim gören öğrencilere tarihi değerleri tanıtmak amacıyla gezi düzenlenmesi” teklifi de meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Bu doğrultuda Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Haliliye Belediyesi’nin ortak projesi kapsamında Şanlıurfa Müzesine gezi düzenlenmesine ilişkin esas ve usullerin belirleneceği protokol için Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a yetki verildi.

 

REKLAM ALANI