Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DOMOTEX 2022 hibrit bir etkinlik olarak gerçekleşecek!

DOMOTEX 2022 hibrit bir etkinlik olarak gerçekleşecek!
REKLAM ALANI
01.05.2021
A+
A-

DOMOTEX 2022 hibrit bir etkinlik olarak gerçekleşecek!

DOMOTEX 2022 hibrit bir etkinlik olarak gerçekleşecek!

13-16 Ocak 2022 – Hannover, Almanya
Değerli Sektör Profesyoneli,

DOMOTEX Dijital Günleri, sektöre benzersiz ve yüksek kaliteli bir platform sunmayı amaçlıyordu. Yeni konseptin başlangıcında, katılımcıların desteği ve taahhüdü ile dijital bir DOMOTEX 2021 için karar alınmıştı. Bununla birlikte, etkinlik tarihinden birkaç hafta önce, sektörde yüz yüze toplantılar için oldukça artan bir istek gördük.

DOMOTEX Dijital Günleri 2021 ile amacımız, mevcut krizin şekillenmesinde aktif bir rol oynamaktı. Şu anda, tüm güçlü dijital fikirlere ve yenilikçi yaklaşımlara rağmen, dijtal bir etkinliğin DOMOTEX’in fiziki deneyiminin yerini tutamayacağına ve dijital bir formata olan talebin DOMOTEX’i temsil edecek kadar yüksek olmadığı sonucuna vardık. Deutsche Messe bu nedenle Mayıs ayında DOMOTEX Dijital Günleri 2021’i iptal etme kararı aldı. Bir sonraki DOMOTEX, 13 – 16 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında Hannover’deki fuar sahasında hibrit bir etkinlik olarak gerçekleşecek.

Şu andan itibaren DOMOTEX 2022’ye kaydolabilirsiniz!

Salgın nedeniyle bir yıllık aradan sonra, hep birlikte, tüm zemin kaplama endüstrisinin nihayet yüz yüze buluşacağı heyecan verici bir DOMOTEX 2022’yi dört gözle bekliyoruz!

Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz

Saygı ve Sevgilerimizle,

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş

REKLAM ALANI