Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HADİ ÖZTOP `TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
08.01.2023
A+
A-

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Öztop, Vatandaşlarımızın gerek yaşadıkları bölgedeki, gerekse dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi edindiği, görüş ortaya koyduğu, sesini duyurduğu basın, toplamsal gerçekleri öğrenmede de en etkili araçtır. Yayınladığı haberlerle bir anda milyonlarca insana ulaşabilen basın, haberin objektif, doğru, seviyeli olması yönünde de önemli bir sorumluluk üstlenmektedir. Ortaya koyduğu etik kuralları çerçevesinde kendi denetimini yine kendisi yapan basın, İlimizde de Kamuoyunun aydınlatılması hususunda, görevini en iyi şekilde yapmaktadır.

Çeşitli zorluklar içinde toplumun bilgilendirilmesini, günün 24 saatini özverili bir biçimde çalışarak, bireylere doğru, ilkeli ve tarafsız haberleri ulaştırmayı amaç edinen gazetecilerimiz bir anlamda toplumun sesidir.

Doğru, güvenilir, objektif ve ilkeli habercilik anlayışı ile dikkati çeken İlimizin basınının teknolojik gelişmeler ışığında sürekli kendisini iyileştirerek, her zaman daha kaliteli hizmet sunma yönünde yarış halinde olacağına inanmaktayım. ”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

REKLAM ALANI