Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HÜMA OKULLARI’NDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

HÜMA OKULLARI’NDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
REKLAM ALANI

HÜMA OKULLARI’NDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Isparta’da gerçekleşen Halter Okul Sporları Türkiye Birinciliği Genç Kızlar A kategorisinde Hüma Okulları milli sporcularından Zerda Çağlar; 71 kg’da koparmada 75 kg, silkmede 85 kg toplamda 160 kg; Esma Alper ise 81 kg’da koparmada 78 kg, silkmede 95 kg ağırlık kaldırarak Türkiye şampiyonu oldular. Geçtiğimiz aylarda yapılan müsabakalarda da birinciliğe imza atan genç öğrenciler, Hüma Okulları’nın desteğinden dolayı bu başarıların ardı ardına geldiğini ifade ettiler.

“Hedeflerimize ve hayallerimize giden bu yolda okulumuz başta olmak üzere, antrenörümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” diyen öğrenciler, söz verdikleri gibi daha fazlasını başaracaklarını dile getirdiler. Hüma Okulları, bu Türkiye şampiyonluğu mutluluğunu gururla paylaşırken spora ve sporcuya verdikleri desteğin her zaman sonsuz olduğunu tekrar söylediler.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Öğrencilerimizin her türlü sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerini destekliyor, onlara bu anlamda gereken tüm imkanları sağlamaya gayret gösteriyoruz. Halterde yakaladığımız bu başarı diğer spor branşlarında da devam ediyor. Özellikle Konya’da farklı spor müsabakalarında Hüma Okulları olarak öncü olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin farklılıklarını ve yeteneklerini destekliyor, onlarla birlikte çaba gösteriyoruz.

Bu başarı da elbette bir tesadüf değil. Güçlü bir hedefin ve çok çalışmanın ürünü olan Türkiye şampiyonluğu, bu anlamda bizim için çok kıymetli. Öğrencilerimizi, antrenörlerini ve tüm öğretmenlerini tebrik ediyor; güzel haberlerin devamını tüm öğrencilerimizden bekliyoruz. “diyerek Hüma Okulları ailesi adına öğrencileri kutladığını dile getirdi.

BEDRETTİN YALÇIN -KONYA

REKLAM ALANI