Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2 ULUSLARARASI BAŞARI VE KARİYER ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

2 ULUSLARARASI BAŞARI VE KARİYER ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
REKLAM ALANI
23.01.2023
A+
A-

 

Açıklama yok.

 

2 ULUSLARARASI BAŞARI VE KARİYER ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

TÜLİN ÜRKER-İSTANBUL

“ 2 Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri”, geçtiğimiz günlerde Elite World Asia Hotel’de gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Kendi alanında fark yaratan isimlerin ödüllendirildiği geceye, ünlü akını oldu. Neva Prodüksiyon ve Marinel Medya tarafından organize edilen gecenin sunuculuğunu Öykü Serter ve Onur Kırış üstlendi. İş, sanat ve medya dünyasından birçok ismin katıldığı gecede kelebek hastası çocukların tedavisi için yardım bağışında bulunuldu. “Yılın En İyi Pop Sanatçısı” ödülünü alan Hande Yener, şarkılarıyla geceye renk katarken 50. yaşını sahnede pasta keserek kutladı.

Açıklama yok.

 

Alanında başarılı işleri imza atan isimlerin ödüllendirildiği “2 Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri” kırmızı halı geçişi ile başladı. Şıklık yarışa sahne olan geceye, Hande Yener, Feride Hilal Akın, Fulden Uras, Bahar Gelir, Nurseli İdiz, Doğu Demirkol, Vahe Kılıçarslan, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Umut Oğuz, Ebru Polat, Nagihan Karadere gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Ödül töreninde “Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü” usta oyuncu Nurseli İdiz’e takdim edildi.

Açıklama yok.

Alev Alev Hande
Yeni Yaşını Sahnede Kutladı
50. Yaş İmajı Kırmızı

Açıklama yok.

Hande Yener, “Yılın En Başarılı Kadın Pop Sanatçısı’ ödülünün sahibi oldu. Yeni yaşına özel kırmızıya boyadığı saçları ve sahne kıyafetiyle dikkat çeken Hande Yener, “Nasıl güzel oldum böyle di mi? 20 yaşına girmiş gibi oldum. Benim içinde değişik bir şey oldu” diye konuştu. Şarkılarıyla geceye renk katan pop müziğinin kraliçesi Hande Yener, 50’nci yaşını sahnede pasta keserek kutladı. İlk tebriği DJ oğlu Çağın Kulaçoğlu’na sarılarak kabul eden Yener, “Ben yaşımı 23 diyorum. 23 kariyer yılım. Müzikle hayata başladım oradan sayacağım. 23’den devam edeceğiz” dedi. Yener için özel olarak hazırlanan pastanın üzerinde 20 Ocak’ta çıkaracağı söz ve müziği Genco Ecer, aranjesi Misha’ya ait olan “Benden 1 Tane Daha Yok” şarkısının sözleri yazıldı. Yeni yaşına Burcu Sedef imzalı kırmızı derin sırt dekolteli iddialı elbise ve kırmızı pastası ile giren Hande Yener, büyük enerjisiyle geceye damgasını vurdu.

Açıklama yok.

Nazara geldi

Komedyen Doğu Demirkol, “Doğu Demirkol İle Alelade Show” programı ile “Yılın En İyi Eğlence Programı” ödülünü almaya hak kazandı. Programının bittiğini hatırlatan Doğu Demirkol, “Program bittikten sonra ödül almak nasip oldu. Öldükten sonra değeri anlaşılan ressamlar gibi bu ödülü Picasso adına alıyorum” diyerek esprili bir konuşmaya imza attı. Demirkol, sahneden indiği sırada ayağı basamağa takılınca yere kapaklandı. Güvenliklerin yardımına koştuğu Demirkol, ayağa kalkarak iyiyim mesajı verdi.

Açıklama yok.

“Perdeyi Kapatmayacağız”

“Baş Belası” isimli tiyatro oyunu “Yılın En Başarılı Tiyatro Oyunu” seçildi. Ödülü ekip adına Ceyhun Fersoy aldı. Turne dönüşü Amasya’nın Merzifon ilçesinde kaza geçiren ve 3 kişinin ölümüne neden olan araçta bulunan Ceyhun Fersoy, ödülü alırken konuşmakta zorlandı. Duygusal anlar yaşayan Fersoy, “Karşınızdayım şu anda canlı canlı. 20 Kasım 2022 yılında şehir şehir gezerken son oyunumuzda Samsun’dan yola çıkarken çok kötü bir trafik kazası geçirdik. 10 kişilik ekipten yanımızda olmayan 3 kişi var. Yapımcımız ve benim çok sevdiğim arkadaşım Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş şu an aramızda yok. Sergen Deveci arkadaşımızın biraz daha zamanı var ayakta olacak. Melis İşiten de öyle. Baş Belası oyununu oynamaya devam edeceğiz. Perdeyi kapatmayacağız. Umarım bende bir gün tiyatro yolunda veya sahnelerde vefat ederim. İyi ki tiyatro var” diye konuştu.

Açıklama yok.

İlk Ödülünü Aldı

“Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünün sahibi olan Burak Can, “Bu ödülü hayatım boyunca Unutmayacağım. Çünkü aldığım ilk ödül. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Açıklama yok.

Kelebek Çocuklara Yardım Eli Uzattılar

Fulden Uras’ın başkanlığını yaptığı Kelebek Çocuklar Derneği “Yılın En başarılı Sivil Toplum Kuruluşu” ödülüne layık görüldü. Kelebek hastası bir kız çocuğu ile birlikte sahnede ödülü alan Fulden Uras, kelebek hastalığına dikkat çekerek yardım çağrısında bulundu. Uras, “Bizim kelebek çocuklarımızı sargı bezi, medikal malzemeler, devletin karşılamadığı kremlere ihtiyacımız var. Öncelikle farkındalığı çok ihtiyacımız var. Bu çocukların ve ailelerinin sesini tüm Türkiye’ye duyurmalıyız. Tek başıma ancak buralara kadar gelebildim. Tahmin edersiniz ki hiç kolay değil. 24 saatin 18 saati onlarla geçiyor. Burada çok değerli kalabalık var. Herkesten destek bekliyoruz” sözlerine yer verdi. Uras’ın çağrısına sessiz kalmayan konuklar, derneğe bağışta bulunarak anlamlı bir harekete imza attı.

Açıklama yok.

Çağrıya sessiz kalmadı

Ebru Polat, kozmetik markası ile “Yılın En Başarılı Kozmetik Firması” ödülünü aldı. Polat, kelebek hastası çocuklar için 15 bin tl bağışta bulundu.

Açıklama yok.

“25 yıldır devam ediyoruz”

Vahe Kılıçarslan, “Vahe İle Evdeki Mutluluk” programı ile “Yılın En Başarılı Yaşam Programı” ödülünün sahibi oldu. 25 yıldır ekranlarda olan Vahe Kılıçarslan “Avrupa’nın en uzun soluklu programıyız. 25 yıldır devam ediyoruz” diye konuştu.

Açıklama yok.

Gelinim Mutfakta, “Yılın En Başarılı Yarışma Programı” oldu. Ödülü ekip adına Salih Kıvrak aldı.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI