Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DOMOTEX 2022 yeni bir çığır açıyor!

DOMOTEX 2022 yeni bir çığır açıyor!
REKLAM ALANI
06.08.2021
A+
A-

DOMOTEX 2022 yeni bir çığır açıyor!

13-16 Ocak 2022 tarihleri arasında, Hannover’de düzenlenecek olan DOMOTEX 2022’de yeni uygulamalar, trendler ve yenilikler keşfedilmeyi bekliyor.

Yeni tanıtılan iki başlık olan, modern ve optimize edilmiş ‘Halı ve Kilimler’ ile ‘Zemin ve Duvar’a ek olarak, özel uyarlanmış salon yapısı da ziyaretçiler için yönlendirmeyi kolaylaştıracak.

Kapıların ziyaretçilere açılmasına beş ay gibi bir süre kalmasına rağmen, mevcut fuar alanının yüzde 95’i şimdiden rezerve edildi. Özellikle 2 yıl gibi uzun bir sürenin sonunda, ilk Hannover merkezli dijital öğelerin de olacağı fiziki ticaret fuarı olması nedeniyle, katılımcılar ve fuar organizatörü olan Deutsche Messe, DOMOTEX’i dört gözle bekliyorlar.

Son 10 yıldır fuarın en büyük katılımcı ülkesi olan Türkiye’den de, halı ve zemin kaplamaları alanında faaliyet gösteren firmalar şimdiye kadar fuara yapmış oldukları 25.000 m²’yi aşan başvuru ile fuara yoğun ilgi gösterdiler.

13 – 16 Ocak tarihleri arasında Hannover’de düzenlenecek olan DOMOTEX 2022’deki son gelişmeler için bizleri takip edin!

Diğer DOMOTEX Etkinlikleri

DOMOTEX asia/CHINAFLOOR: Asya-Pasifik bölgesindeki uluslararası halı ve zemin kaplamaları fuarının, etkinliğin 2022 Pekin Kış Olimpiyatları ile çakışması nedeniyle Mart yerine Mayıs ayında yapılmasına karar verildi. 25-27 Mayıs 2022, Şanghay’da düzenlenecek fuarın alanı NECC sahası olacak.

DOMOTEX Turkey: Türkiye ve Orta Doğu’nun önde gelen halı ve yer döşemeleri fuarı ise 2022 senesine ertelendi. Yeni tarihler en kısa sürede duyurulacak.
Saygı ve Sevgilerimizle,

 

REKLAM ALANI