Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

KIZIL GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET KIZIL’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

KIZIL GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET KIZIL’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
05.02.2024
A+
A-

KIZIL GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET KIZIL’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

 

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kızıl, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili’nin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandili’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade eden Miraç, biz Müslümanlar için manevi bir terfidir.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya oradan da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden ‘Miraç’, Hz. Peygamberin şahsında insanlığa sunulmuş ulvi bir yükselişin sembolüdür. Manevi duygularımızı canlandıran, iç dünyamıza doğru bir yolculuk yaparak kendimizi sorgulamamızı sağlayan kutsal gün ve geceler; bizlere, bireysel ve toplumsal olarak iman, ibadet ve ahlak bakımından kendimizi yenileme, geleceğimizi Allah’ın rızası doğrultusunda planlama ve ümitlerimizi tazeleme fırsatları sunar. Bu fırsatları ganimet bilerek, günahlarımızdan temizlenmek için Rabbimize tövbe etmeli, rızasına uygun yaşayabilmek için O’ndan yardım istemeliyiz. Unutmayalım ki, içtenlikle yapılan dua ve tövbe, kendimizi bulma ve bilmenin, bir başka deyişle bize ‘şah damarımızdan daha yakın olan’ Yüce Yaratıcı’nın huzuruna kabulün en güzel yollarından biridir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Başta Tüm hemşerilerimizin, aziz milletimizin, Alem-i İslâm’ın Miraç Kandilini tebrik ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

REKLAM ALANI