Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÖMER EROĞLU `NDAN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI

ÖMER EROĞLU `NDAN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI
REKLAM ALANI
22.11.2022
A+
A-

Tuana Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tuana Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

İnsan yetiştirmek tüm kültürlerde en kutsal ve önemli görevlerden biridir. Bu önemli göreve talip olan ve en zor şartlarda bile hakkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerimize öncelikle selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan ve dünyanın her yerinde özel ve saygın mesleği olarak değerlendirilmektedir. Bu saygın ve idealist insanların mesleği olan öğretmenliğin, malzemesi insandır. Bulunduğu her ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek, hayata hazırlayan kutlu misyonun temsilcileridir.

Bizler “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurumum” düsturuyla medeniyetler inşa etmiş bir inancın mensuplarıyız. Öğretmenlerimiz, bize okumayı ve yazmayı öğreten, kişiliğimizin temelini atan ve anne-babamızdan sonra üzerimizde en çok emeği olan büyüklerimizdir. Yine, bizi geleceğe hazırlayan, paylaşmayı, sevmeyi, iyi örnek olarak, bize yeni ufuklar açan hep öğretmenlerimiz olmuştur. Dolayısıyla, her başarının arkasında iyi bir eğitimle birlikte, gayretli ve fedakarane bir öğretmenin olduğunu unutmamalıyız. Bir eğitimci olarak, öğretmenlerimiz için en büyük mükâfatın, öğrencisinin başarısı ve toplum için örnek bir şahsiyet olmasıdır.

Öğretmenlerimizden beklentimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri, onları kişilikli, kendine güvenen, ülkesine ve Milletine bağlı ve faydalı, ezanına, bayrağına, vatanına bağlı sevdalı bireyler olarak yetiştirmeleridir.

Bir kez daha 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle tebrik eder, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli veya görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimize ise sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI