Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VALİ AYHAN, HALİLİYE BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİNİ TAKDİR ETTİ “HALİLİYE’DE HARIL HARIL ÜRETİM VAR”

VALİ AYHAN, HALİLİYE BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİNİ TAKDİR ETTİ “HALİLİYE’DE HARIL HARIL ÜRETİM VAR”
REKLAM ALANI
23.09.2022
A+
A-

 

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilir

 

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 14 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

 

VALİ AYHAN, HALİLİYE BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİNİ TAKDİR ETTİ “HALİLİYE’DE HARIL HARIL ÜRETİM VAR”

Bir 5 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile belediye bünyesindeki projeleri ve devam eden hizmetleri inceledi. Haliliye Belediyesi’nin üreten bir belediye olduğunu kaydeden Vali Ayhan, “Haliliye Belediyesine bakıyorum, harıl harıl bir üretim var. Bu heyecanı görmek beni mutlu ediyor, Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin’i ağırladı.

Bir 5 kişi ve açık hava görseli olabilir

Yaptıkları ziyaretlerle belediye bünyesindeki projeleri ve yürütülen çalışmaları inceleyen Vali Ayhan ve Kaymakam Çetin’e, Başkan Mehmet Canpolat eşlik etti. İlk olarak belediye bünyesinde bulunan Geleneksel El Sanatları Merkezine (GESEM) giden Vali Ayhan ve beraberindekiler, burada ahşap oymacılığı, bakır işleme, tesbihçilik ve culhacılık atölyelerini gezdi. Haliliye Belediyesi’nin unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarını yaşattığını ifade eden Vali Ayhan, çalışmalardan ötürü ustalara teşekkürlerini iletti.

GESEM’deki ziyaretlerin ardından heyet, Ahmet Yesevi Mahallesinde çalışmalarda sona gelinen ve 10 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Sosyal Yardım Kompleksi ve Semt Pazarı bulunan projeyi inceledi. Başkan Canpolat, projeyle ilgili bilgi vererek, içerisinde Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal Market ve Giyim Market bulunan Kompleks ile bölgenin sosyal yardım talebinin karşılanacağını ifade etti.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

“HALİLİYE BELEDİYESİ HEM ÜRETİYOR HEM HİZMETE SUNUYOR”
Projeleri incelemeye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesindeki atölyeler ile devam eden Vali Ayhan, Kaymakam Çetin ve Başkan Canpolat, ustalar tarafından üretilen kamelya, piknik masası ve banklarla ilgili bilgi aldı. Belediye bünyesinde üretilen kamelya, masa ve banklarla dışa bağlılığın azaldığını belirten Başkan Canpolat, Haliliye’nin geleceğini düşündüklerini ve üreten bir belediye için çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

 

 

 

 

 

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI